Sting en Alanis Morissette eerste namen Concert at SEA 2018

Geschreven door op 7 december 2017 om 10:33
Stadspark Live, Sting - Fotocredits Yancho Sabev - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Concert at SEA heeft zojuist haar eerste namen voor 2018 bekendgemaakt! Onder andere Sting en Alanis Morissette staan op het tweedaagse festival. 

Eerste namen Concert at SEA

De eerste namen voor het Zeeuwse muziekfestival zijn bekend! Naast niemand minder dan voormalig The Police-frontman Sting, staan Alanis Morissette, Ronnie Flex, Miss Montreal en natuurlijk BLØF op het strandfestival. Op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni 2018 staan de artiesten op het podium op de Brouwersdam.

Tickets

Vanaf 21 december start de kaartverkoop. Om kaarten te kopen moet je je vanaf dit jaar van tevoren pre-registreren. Dit kan via de website van het festival. Tickets voor Concert at SEA zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het muziekfestival.

Grote namen

Op het muziekfestival hebben veel nationale, maar ook internationale grote namen gestaan. Onder andere Nederlandse topacts zoals Kensington, Anouk, Guus Meeuwis, Broederliefde, Kane, Marco Borsato en Ilse DeLange stonden al op het Zeeuwse strand. Ook ontving CAS buitenlandse gasten: onder andere Keane, Faithless, Lenny Kravitz, Maria Mena, Bastille, Gavin James en Tom Odell speelden op het festival.

Bekijk hieronder de trailer voor de dertiende editie van het festival om alvast in de stemming te komen!

YouTube player

 

Bron: Concertatsea.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.