K-Pop band ATEEZ in april 2019 naar Q-Factory Amsterdam

Geschreven door op 20 februari 2019 om 12:40
ATEEZ, Better Oblivion Community Center, the weight band, joost, airways, banner., concert, publiek, vip, favoriete artiest, Crowd - (Bron: Stockfoto Pexels)

In april 2019 komt de Zuid-Koreaanse sensatie ATEEZ tijdens ‘The Expedition Tour’ naar Amsterdam. Het concert vindt plaats in de Q-Factory.

ATEEZ naar Q-Factory

Op vrijdag 12 april 2019 komt ATEEZ voor het eerst naar Nederland! De K-Pop groep treedt op in de Amsterdamse Q-Factory. Het concert maakt deel uit van ‘The Expedition Tour’, die de band langs verschillende steden over de wereld brengt.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf woensdag 27 februari 2019 om 11:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

ATEEZ

De achtkoppige formatie is ook wel bekend onder de naam KQ Fellaz, vernoemd naar KQ Entertainment, waar de jongens een platencontract hebben. In oktober 2018 brachten de jongens hun eerste singles ‘Treasure’ en ‘Pirate King’. De band, die nog geen jaar bestaat, heeft al twee EP’s op zijn naam staan, waarvan de tweede in de top 5 van de ‘World Albums Chart’ eindigde.

Beluister hier de single ‘Treasure‘:

 

Bron: Q-Factory, kprofiles

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.