Foo Fighters-frontman Dave Grohl drinkt bier en valt van podium

Geschreven door op 11 januari 2019 om 10:42
Dave Grohl (Foo Fighters) - Foto Raph_PH (Flickr) (CC BY 2.0)

Dave Grohl had het woensdagavond goed naar zijn zin tijdens een show van de Foo Fighters in Las Vegas. De sympathieke frontman nam tijdens een nummer eens rustig de tijd om een biertje te drinken, maar had vervolgens moeite om terug het podium op te komen…

Dave Grohl valt opnieuw van podium

De Foo Fighters speelden op woensdag 9 januari een show op een private event in het Hard Rock Hotel and Casino in Las Vegas. De band, en voornamelijk frontman Dave Grohl, leek het goed naar zijn zin te hebben.

De zanger en gitarist stapte tijdens de show van het podium en kreeg een blikje bier overhandigd uit het publiek. Grohl tikte het biertje achterover en probeerde vervolgens terug het podium op te klimmen, maar dat verliep niet zo soepel. De frontman verloor zijn evenwicht en maakte een flinke smak van het podium.

De beelden van het gestuntel verschenen later op Instagram:

Gebroken been

Gelukkig kwam de Foo Fighters-frontman er dit keer zonder kleerscheuren vanaf. Het is namelijk niet de eerste keer dat Grohl van het podium valt. De sympathieke muzikant viel in 2015 van een beduidend hoger podium in het Zweedse Göteborg en brak destijds zijn been. De Foo Fighters zagen zich genoodzaakt om meerdere shows te cancellen, waaronder een optreden op Pinkpop.

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Dave Grohl Nieuws · Foo Fighters Nieuws · Nieuws