BlØf gaat de clubs af met In Het Midden Van Alles tour

Geschreven door op 8 juni 2015 om 15:40

Na het 20-jarige jubileum is BlØf weer druk bezig met de toekomst. Na het schrijven van nieuwe nummers en het uitbrengen van een nieuwe album, is het tijd voor een nieuwe clubtour!

Kaarten voor BlØf

Momenteel is de band bezig met een clubtour met de titel ‘In het midden van alles’. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de band of op de website van Topticketshop. 

In het midden van alles tour

In 2012 was het zover, het 20-jarig jubileum van BlØf. De band sloot dat jaar af met een grote show in Ziggo Dome Amsterdam. Dat concert stond in het teken van terug kijken op 20 succesvolle en muzikale jaren. Het Ziggo Dome concert dat daarop volgde in 2014, werd gezien als het keerpunt in het midden van alles. De BlØf bandleden waren klaar voor een nieuwe 20 jaar.

Een samenwerking met JB Meijers

Er ontstonden nieuwe liedjes en nieuwe samenwerkingen. “Na Alles Blijft Anders (2011) zaten wij als producers van onze eigen platen aan ons plafond. De grens van onze kennis en creativiteit was bereikt en we hadden behoefte aan een nieuwe, frisse blik, van iemand die zowel creatief als technisch van wanten weet.” Dus zochten ze contact met producer JB Meijers.

“We waren allemaal aangenaam verrast door de sound van het album See You On The Ice, van Carice van Houten, een productie van JB Meijers. We complimenteerden JB met zijn werk, en daaruit ontstond het contact.”

 

NIEUWE SINGLE van BlØf

Als eerste single is gekozen voor Spijt Heb Je Morgen Maar: een bijzonder puntig liedje, met minder dan 3 minuten de kortste single die BLØF ooit heeft gemaakt. “Het nummer gaat over genotzucht. Niet altijd maar wikken en wegen, omdat je dan soms toffe dingen aan je voorbij laat gaan. Inhoudelijk is het misschien niet des BLØFs, maar dat is wellicht het inzicht dat ouder worden ook met zich meebrengt. Soms moet je dingen gewoon doen. Spijt heb je morgen maar. Een heel fris lied, om onze zoveelste jeugd mee te vieren.”

 

Nieuw album van BlØf

De titelsong In Het Midden Van Alles gaat over de moderne worsteling van mensen die zich willen onderscheiden en individueel zijn, onder meer door het posten op de verschillende social media, terwijl die enorme zee aan berichten het juist bijna onmogelijk maakt om op te vallen. “Het is een liedje over het aan de kant schuiven van angst, erin duiken. Ook wij als band willen ons onderscheiden en aan de andere kant meegaan in snelheid van de moderne media: je wilt bijblijven, maar toch anders zijn.”

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Blof Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws