Nielson heeft eerste gouden plaat te pakken

Geschreven door op 15 oktober 2012 om 14:21
Paaspop, Nielson - Fotocredits: Achim Raschka - Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Zanger Nielson heeft zijn eerste gouden plaat binnen. Gisterenavond kreeg hij de gouden plaat in het programma Life4You uitgereikt voor zijn single ‘Beauty & Brains’. 

Nielson gouden plaat

Op zijn blog reageert Nielson verheugd op de uitreiking van zijn eerste gouden plaat: “Gister kreeg ik na mijn optreden in het TV programma Life4You met Carlo en Irene opeens een gouden plaat uitgereikt! Ik kan nog steeds niet geloven dat dit allemaal gebeurt, maar wil jullie heel erg bedanken voor al jullie steun van de afgelopen 4 maanden!”

Nielson werd bekend met het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Hij won het programma uiteindelijk niet, die eer ging naar Douwe Bob Posthuma. Wel werd de video van ‘Beauty & Brains’, het liedje waarmee hij auditie deed voor het programma, al bijna 2 miljoen keer bekeken.

Voor Nielson is niet de eerste keer dat hij in de spotlights staat. Hij maakte voordat hij doorbrak met het programma tot 2011 deel uit van popgroep Zirkus Zirkus, waarmee hij twee top tien-hits scoorde en onder meer speelde in de HMH en Ahoy.

Later dit jaar gaat Nielson nog op clubtour door Nederland en in januari zou de opvolger van  ‘Beauty & Brains’ moeten uitkomen. Die 2e single wordt onderdeel van zijn debuutalbum, dat voor medio april gepland staat.

Nielson – Beauty & Brains

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nielson Nieuws · Nieuws