Machine Head naar 013 Tilburg voor speciale show

Geschreven door op 14 oktober 2015 om 15:40

De Amerikaanse metalband Machine Head komt volgend jaar februari naar Tilburg voor een speciale avondvullende show.

De groep rondom zanger- en gitarist Rob Flynn komt op 29 februari 2016 naar Tilburg om het publiek te voorzien van een portie avondvullende metal. “An Evening With: Machine Head” is een show waarbij geen support aanwezig is. De band speelt een set van méér dan twee uur lang waarbij ze nummers van hun gehele repertoire aan bod laten komen.

“We doen een ‘An Evening With: Machine Head’ tour. Dit betekend: enkel en alleen wij zullen het podium betreden.”, aldus zanger-gitarist Rob Flynn. “We zijn heel opgewonden over het feit dat we langere sets spelen en ook de minder bekende nummers van ons repertoire aan bod komen. Het wordt echt onze eigen wereld. We hebben dit eerder geprobeerd in de VS en Oost-Europa en dat werkte ongelofelijk goed. Fans houden blijkbaar erg veel van het ‘An Evening With…’ formaat bij een band als wij met een breed repertoire. Ondanks dat de set elke nacht anders is, speelden we in onze vorige tour soms 2 uur en 40 minuten. Dat was intens! We zouden zo de hele nacht kunnen hebben gespeeld, het publiek was echt geweldig.”

Machine Head kaartverkoop

Tickets voor Machine Head gaan in de voorverkoop op vrijdag 16 oktober om 10:00 uur ’s ochtends. De kaarten zijn via de website van Ticketmaster te bestellen. Het meest recente materiaal van de band komt van hun achtste studioalbum Bloodstone & Diamonds. Luister hieronder naar een track van dat album!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·