Guus Meeuwis documentaire in The Royal Albert Hall

Geschreven door op 14 oktober 2015 om 13:21
Guus Meeuwis - Foto: Dennistd - Bron: Wikimedia Commons

In mei gaf Guus Meeuwis een bijzonder concert in The Royal Albert Hall. Het concert, evenals de trip naar Londen, is opgenomen en wordt dit weekend uitgezonden op NPO 3.

Het was een lang gekoesterde droom van onze eigen Brabantse volksheld: optreden in één van de beroemdste concertzalen ter wereld. Zaterdag 17 oktober zendt NPO 3 om 20.55 de ‘3Doc: Guus gaat naar Londen’ uit. In deze documentaire is het bijzondere optreden – en alles wat daarmee gepaard gaat – van Guus Meeuwis in een uitverkochte The Royal Albert Hall te zien.

Het concert staat in het teken van het twintigjarig jubileum dat Meeuwis dit jaar viert. Om deze reden komen alle favoriete nummers die de zanger zelf heeft gezongen in chronologische volgorde voorbij. Leuk feitje: nog nooit in de geschiedenis van The Royal Albert Hall was het bier in de pauze al uitverkocht.

Guus Meeuwis concerten

Had je graag aanwezig willen zijn bij het optreden van Guus Meeuwis in The Royal Albert Hall, en geeft de documentaire nét niet genoeg voldoening? Niet getreurd! De altijd nuchtere Guus heeft zijn agenda inmiddels weer vol staan met optredens voor de komende maanden. In Nederland weliswaar… Kijk hier voor de complete speellijst van Guus Meeuwis concerten in Nederland.

Bron: NTR Communicatie

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Guus Meeuwis Nieuws · Nieuws
Menu