Boyband 98 Degrees komt weer bij elkaar voor reunië

Geschreven door op 30 maart 2012 om 11:48

Wij hebben de Backstreet Boys, New Kids On The Block en zo nog een aantal bekende boybands uit de jaren 90. Deze sensaties van toen hebben in een opleving nu, anno 2012, weer een bestaansrecht, zo blijkt. Want naast bovengenoemde komen nu ook de heren ’98 Degrees’ weer bij elkaar voor een reünie.

Dat meldt althans boulevardwebsite ‘Rumorfix’ via hun website.
Voor het eerst in 10 jaar zal de groep bestaande uit broers Nick Lachey en Drew Lachey samen met hun maten Justin Jeffre en Jeff Timmons weer bij elkaar gekomen zijn.

Volgens de website zou de groep zich opmaken voor een tournee langs 15 steden in juli en augustus, dat meldt althans een bron die close is met de groep, de plannen zijn volgens de officiële website vooralsnog onbekend.
Wel is afgelopen woensdag deze volledig voorzien van een nieuw design en is ook het logo van de band aangepast, iets wat in tijden niet meer is gebeurd.

Het lijkt de laatste jaren er steeds sterker op dat het een ‘normale gang van zaken is’ wat betreft de reunie van deze groepen. Want sinds dat de Backstreet Boys en New Kids On The Block weer op de planken staan is de druk van fans op 98 Degrees ook alsmaar toegenomen.

Mede dankzij de druk van de fans lijkt het ‘normaal’ te worden om de fans voor hun lange en vertrouwde steun aan de groep te bedanken met een reeks optredens. Of dit in dit geval ook gaat gebeuren is (nog) niet duidelijk, maar de tekenen laten zich dus wel zien!

Denk jij dat 98 Degrees weer gaat optreden en een comeback maakt? Laat het ons weten!

 

http://www.98degrees.com/
98 Degrees Wiki
Foto: evefreemusicdownloads.blogspot.com
Overzicht van 98 Degrees nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels