Limp Bizkit Paradiso Concert Tickets Verkoop van start!

Geschreven door op 30 maart 2012 om 10:55

Kaarten voor Limp Bizkit, live in de Paradiso Amsterdam en de Rodahal Kerkrade zijn vanaf nu beschikbaar! Om 11.00 vanochtend is de kaartverkoop voor beide optredens op 20 en 21 juni van start gegaan. Wil jij hierheen? Lees dan verder!

Daarmee is de nu-metalband rond zanger Fred Durst weer terug in ons land. De laatste keer dat zij op Nederlandse bodem stonden was vorig jaar juli, toen stond de band al op het podium van de Heineken Music Hall in Amsterdam.
Sindsdien werkt de Amerikaanse band aan een comeback, met een afwezig van zo’n 8 jaar kwam de band vorig jaar alweer het zesde studioalbum getiteld Gold Cobra met o.a. de single ‘Shotgun’.

Limp Bizkit brak door in de jaren 90 met het hitalbum ‘Chocolate starfish’ en scoorde hiermee grote hits zoals ‘My Way’ en ‘Rollin’, waarin de band schurende metalriffs combineerde met raps. Sinds 2004 lag de band vanwege ruzie en de stijgende impopulariteit dus tot afgelopen jaar uit elkaar. Wat verder de toekomstplannen zijn voor de groep, is nog onbekend.

De kaartverkoop voor beide concerten is dus vandaag om 11.00 gestart via Live Nation. Voor beide concerten is men 45 euro per kaartje kwijt.

Is alles uitverkocht? Zoek dan via deze erkende ticketvergelijker naar Limp Bizkit Tickets, hiermee vind jij de beste deal naar kaartjes voor Fred Durst en zijn mannen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.