Tom Petty HMH Concert Tickets Verkoop van start!

Geschreven door op 30 maart 2012 om 9:45

De kaartverkoop voor Tom Petty & The Heartbreakers is vandaag om 10.00 van start gegaan! Op 24 juni aanstaande zal de 61-jarige zanger en gitarist voor het eerst in 30 jaar weer terug zijn voor een concert in Nederland, namelijk in de Heineken Music Hall Amsterdam.

height="10" De rocker uit de Amerikaanse staat Florida, die met zijn album Mojo uit 2010 zijn de blues-rock weer opzocht, gaat dit jaar door heel Europa en Amerika met zijn band.
Na 30 jaar afwezigheid in ons land zijn de verwachtingen daarom ook hoog gespannen, naar verwachting wordt er zoals van ouds weer een spetterende show neergezet om zijn terugkomst in te luiden.

Tom Petty brak door 1976 met hits als I Need To Know, Into The Great Wide Open en Refugee. Hij wordt vaak vergeleken met artiesten als Bob Dylan en Neil Young, die beide in die tijd hun hoogtepunt behaalde.
Het voorprogramma en tevens de ‘special guest’ voor het concert is niemand minder dan Jonathan Wilson, een debutant in de folk-muziek die zich karakteriseert met psychedelische en meeslepend liedjes.

De kaartverkoop voor het concert op 24 juni is dus inmiddels gestart via Live Nation. Tickets kosten zo’n 75 euro.
Is het nou uitverkocht en jij wilt dolgraag? Zoek dan naar Tom Petty Tickets via deze vergelijker, hiermee vind jij nog voldoende kaartjes!

 

tompetty.com
Tom Petty Wikipedia
Foto: musicisentropy
Overzicht van Tom Petty nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws