Musical Dreamgirls vanwege succes ook naar Carré

Geschreven door op 2 oktober 2014 om 10:43
Dreamgirls - Credits Domiblue - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

De musical Dreamgirls wordt vanwege succes voortgezet. Dreamgirls zal nu ook in Carré te vinden zijn, op 11, 12, 17, 18 en 19 februari.

De première is pas drie dagen geleden, maar er zijn nu dus al extra voorstellingen vastgelegd voor de musical Dreamgirls. Ook zijn er voorstellingen gepland op 22 en 23 februari in het Zaantheater.

Voorverkoop Dreamgirls Carré

De kaartverkoop voor de musical in Carré is reeds gestart en verloopt via de website van Carré. De prijs van een kaartje start vanaf 19 euro exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een ander kanaal kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijkheden is Topticketshop.

Dreamgirls

Gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt Dreamgirls het verhaal van The Dreamettes, drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) die naam willen maken in de muziekwereld. Wanneer Effie haar plaats als leadzangeres moet afstaan aan de meer commerciële Deena ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.

De musical werd in 2006 verfilmd met o.a. Beyoncé, Jennifer Hudson en Eddy Murphy in de hoofdrollen en heeft het verhaal bij een groot publiek bekend gemaakt. Liedjes uit de musical als Dreamgirls, One night only en I am telling You I am not going werden op slag wereldhits. De musical wordt aangevoerd door twee van Nederlands beste zangeressen: Berget Lewis en Pearl Jozefzoon, die samen met een cast van 20 personen en een live band de musical naar het theater brengen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws