De Staat naar Rotterdam Ahoy voor nieuwe ‘In The Round’ show

Geschreven door op 9 maart 2020 om 12:55
De Staat op Appelpop 2019 - Foto: Nonja de Roo (Artiesten Nieuws)

De Staat komt naar Ahoy! De Nijmeegse band reist aankomend najaar naar de Rotterdamse concertzaal voor een nieuwe ‘In The Round’ show.

De Staat naar Rotterdam Ahoy

Na het doorslaande succes van de bands vorige ‘In The Round’ shows in Nijmegen, heeft De Staat een nieuwe editie aangekondigd! Tijdens ‘In The Round II’ staan de rockers in de nieuwe RTM Stage van Rotterdam Ahoy. De groep betreedt het podium, dat zich middenin de zaal bevindt, op zaterdag 17 oktober 2020.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 13 maart in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

“Onderste uit de kan halen”

Op de website van concertorganisator MOJO licht frontman Torre Florim alvast een tipje van de sluier van de grote show op. Zo laat de zanger weten dat de band zich na afloop van het concert een tijdje terugtrekt, om te focussen op het schrijven nieuw materiaal:

“We willen met In The Round II weer het onderste uit de kan halen. In The Round II doen we in RTM Stage, een nieuwe zaal in Ahoy, met alle voordelen van een grote zaal: alle ruimte voor lichtontwerp en dik geluid. Door de cirkelopstelling staat het publiek dicht op de band, is het persoonlijker, en is alles wat we doen in-your-face. Het is zo anders dan een normale opstelling dat ik erg blij ben dat we het weer gaan doen. Misschien spelen we hier al wat nieuw werk en doen er speciale gasten mee, dat ga je merken in oktober. Na de show zullen we in ieder geval een tijdje uit beeld verdwijnen om volledig te focussen op nieuw werk.”

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.