Rita Ora krijgt remix van Gregor Salto

Geschreven door op 19 november 2012 om 13:15

De nederlandse producer en dJ Gregor Salto heeft de nieuwe single van Rita Ora onder handen genomen. ‘Shine Ya Light’ klinkt heel anders nu hij er zijn stempel op heeft gedrukt.

Rita Ora timmert hard aan de weg de laatste tijd. Haar samenwerking met DJ Fresh ‘Hot Right Now’ behaalde recent de nummer 11 positie in de top 40. De opvolger, ‘How We Do’ deed het ook niet slecht. Met haar nieuwe single wil ze echter écht doorbreken, hiervoor heeft ze wederom de hulp van Gregor Salto ingeschakeld die ook al eerder werk van haar in een nieuw jasje heeft gegoten.

Salto heeft Rita’s nieuwe single ‘Shine Ya Light’, die tevens op haar debuutalbum is te vinden, flink veranderd. Resultaat is een opzwepende track die best nog eens hoge ogen kan gaan gooien, beluister de track hieronder.

De Nederlandse DJ is niet vies van een samenwerking. Zo heeft hij een remix gemaakt van 3 Rihanna tracks en ook op de nieuwe albums van Skunk Anansie en Pitbull zijn de invloeden van de DJ duidelijk te horen.

Rita Ora – Shine Ya Light (Gregor Salto Remix)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Rita Ora Nieuws