Kula Shaker voor concert naar Nederland

Geschreven door op 14 juli 2016 om 10:41
Kula Shaker - Lucian Stanescu - flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Hare Krishna! Kula Shaker komt naar Nederland! De Engelse psychedelische rockband komt in november voor een optreden naar Utrecht!

Kula Shaker

Lucian Stanescu – flickr

Kula Shaker concert

Sinds 2004 zijn ze terug en beter dan ooit: Kula Shaker! De Engelse psychedelische rockband is op donderdag 3 november te zien in TivoliVrdenburg in Utrecht.

Kula Shaker kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 15 juli om 10:00.

Get right, get ready!

Veel psychedelische bands hadden eind jaren ’60 en begin jaren ’70 Indische en boeddhistische invloeden. Ook deze band liet zich, in de jaren ’90, beïnvloeden door het mystieke van India. De bandnaam komt van een van de heiligen van zuid-India, koning Kulashekhara.

Deze Beatleske invloed gaf de band een explosieve start, met veel nominaties voor de BRIT awards, en een album opgenomen in de studio van Pink Floyd’s David Gilmour. Na een pauze van 5 jaar kwam de band in 2004 weer terug, en dit jaar kwam het vijfde album K 2.0 uit. 60’s psych, Indiase mystiek en Engelse branie bij elkaar in één avondje!

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.