Ariana Grande zet tattoo ter nagedachtenis slachtoffers Manchester

Geschreven door op 6 juni 2017 om 16:07
Ariana Grande - Bron Flickr (Publiek Domein)

Ariana Grande heeft samen met haar crewleden een tatoeage laten zetten ter nagedachtenis van de aanslag in Manchester. Dit deed de popster na het ‘One Love Manchester’ concert.

Ariana Grande zet Tatoeage

Na het ‘One Love Manchester‘ herdenkingsconcert, dat plaatsvond op zondag 4 juni, lieten Ariana Grande en haar crewleden een ‘bij’ op hun lichaam tatoeëren. Dit ter nagedachtenis van de aanslag in Manchester eerder deze maand. Bijen staan symbool voor de stad Manchester.

Na het concert kwamen de tattoo-artiesten van ‘Manchester Ink’ backstage. Zij tatoeëerden bijen op het lichaam van de popster en een deel van de crewleden.

Sindsdien maken tattooshops overuren. Velen volgen het voorbeeld van Ariane op en laten nu ook een tattoo zetten voor Manchester.

‘One Love Manchester’ concert

Op zondag 4 juni vond het ‘One Love Manchester‘ benefietconcert plaats in het Old Trafford Cricket Ground Stadion in Manchester. Tijdens het optreden stonden grote artiesten stil bij de aanslag in Manchester. Onder de artiesten waren o.a. Robbie Williams, Miley Cyrus, Stevie Wonder, Justin Bieber en natuurlijk Ariana Grande aanwezig. Het concert was live te volgen op radio en TV.

One Last Time

Tijdens het concert zong Ariana Grande haar nummer ‘One Last Time‘. Ben je benieuwd naar het optreden van Ariana? Bekijk hieronder een fragment van het concert:

Bron: www.thesun.co.uk

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...