Ciske de Rat is weer te zien in de theaters!

Geschreven door op 22 november 2016 om 16:12
Ciske de Rat - Foto: Stef Nagel (Bron: Persfoto Stage-Entertainment)

Voor de laatste keer kruipt Danny de Munk dit seizoen in de huid van Ciske de Rat. De vernieuwde productie ging deze november in première!

Ciske de Rat

Vanaf afgelopen november is de musical vier maanden lang te zien in het DeLamar Theater in Amsterdam. Daarna is de show ook te zien in de grotere theaters door heel Nederland. Voor deze productie wordt de musical voorzien van een nieuwe staging.

Danny de Munk als volwassen Cis

Danny de Munk keert voor de laatste keer terug in de musical. Als 12-jarig jongetje brak hij door, door zijn rol als jonge Ciske en nu op 45-jarige leeftijd mag hij nog een keer de volwassen Ciske spelen.

Kaarten voor Ciske

Tickets voor de musical zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Stage-Entertainment

Secundair:

Topticketshop

Het verhaal

Het verhaal van de musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker. Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder laat de jongen werken in het café.

Als de vader van Ciske opnieuw verliefd wordt denkt hij eindelijk een moederfiguur te krijgen, maar dan overlijdt Ciske’s beste vriend en zijn moeder maakt dat belachelijk. Ciske wordt zo boos dat hij per ongeluk zijn moeder om het leven brengt. Als volwassen man moet Ciske leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans te krijgen in het leven.

Zing hier ook mee met Ciske de Rat:

Bron: Musicalweb, Stage-Entertainment

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.