Welcome to The Village maakt elf nieuwe namen bekend

Geschreven door op 24 mei 2017 om 11:15
Welcome to The Village - Foto Ruben van Vliet (WTTV Persbericht)

Festival fans opgelet! Welcome to The Village heeft elf nieuwe namen bekendgemaakt, waaronder King Ayusiba, Rico & Sticks en Cakes da Killa!

Elf nieuwe acts Welcome to The Village

Goed nieuws voor bezoekers van Welcome to The Village! Het festival maakte onlangs elf nieuwe namen bekend! De volgende acts zijn op 21, 22 en 23 juli op het Leeuwardse festival te bewonderen:

Rico & Sticks, Cody ChesnuTT, Cakes da Killa, King Ayisoba, Paceshifters, Keiko Shichijo, Mr Wallace, Toko Telo, Ninos du Brasil, Perera Elsewhere, SHI 

Eerder kondigde het festival al een lange lijst namen aan, waaronder namen als De LiktKevin Devine en droomheadliner Franz Ferdinand! 

Festival tickets

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de officiële website. Uiteraard is er ook een camping aanwezig op het festivalterrein.

Rico & Sticks

Op zondag 23 juli staat het Nederlandse hiphop duo op het podium van Welcome to The Village. Hier kun je genieten van bekende hiphop nummers, zoals ‘Hoe Meer Je Praat’. Deze track kwam op 23 november 2o16 uit.

Ben je benieuwd naar de muziek van Rico & Sticks? Beluister hieronder de single ‘Hoe Meer Je Praat’:

YouTube player

Bron: Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.