Chef’Special uitverkocht: Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Geschreven door op 15 oktober 2014 om 8:15
Chef'Special - Fotocredits: Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Het concert van Chef’Special in de Heineken Music Hall is in korte tijd volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

ChefSpecial - Fotocredits Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

ChefSpecial – Fotocredits Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Chef’Special Uitverkocht

De show van Chef’Special in de Heineken Music Hall te Amsterdam is uitverkocht. De concert verkocht volgens andere media in recordtempo uit (het exacte tijdsbestek is vooralsnog onbekend), nadat het concert werd aangekondigd in De Wereld Draait Door. De kaartverkoop verliep via de website van Ticketmaster.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je geen tickets voor het concert van Chef’Special kunnen bemachtigen, maar wil je hier toch graag bij zijn? Dan zijn er gelukkig nog wel mogelijkheden om aan tickets te komen. Op Ticketswap en Marktplaats worden regelmatig tweedehands kaarten aangeboden door personen die het concert niet meer kunnen bijwonen.  Je kunt ook altijd even een kijkje nemen bij wederverkoper Topticketshop. Daar zijn volgens de laatste berichten nog enkele kaarten beschikbaar.

Chef’Special

Chef’Special is een Nederlandse band uit Haarlem. De band werd in 2008 gevormd doordat vijf muzikale vrienden de handen ineensloegen. Chef’Special’s stijl is te omschrijven als een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska.

In het televisieseizoen 2011/2012 speelde Chef’Special elke vrijdag in De Wereld Draait Door als huisband. Het tweede album van de band, Passing through, kwam in 2014 direct binnen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. De eerste single van het album, In your arms, werd een Top 40-hit. De band bestaat uit leadzanger Joshua Nolet, drummer Wouter Prudon, toetsenist Wouter Heeren, gitarist Guido Joseph en bassist Jan Derks.

Tip: Chef’Special’s succesvolle twee album, genaamd Passing Through, is te bestellen via bol.com.

Bekijk hieronder Chef’Special’s volledige set op Pinkpop 2014.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chef'Special Nieuws · Nieuws