Theo Maassen Carré Tickets voor Extra Voorstellingen in de verkoop!

Geschreven door op 27 maart 2012 om 16:28
Theo Maassen - Fotograaf Henck van Dijck (Wikimedia Commons)

De nieuwste theatershow van Theo Maassen ‘Met Alle Respect’ blijkt een ongekend succes, de kaarten voor de diverse theaters in Nederland zijn nog steeds niet aan te slepen. Vandaar dat het Koninklijk Carré vandaag bekend maakte extra voorstellingen in te lassen van de bekende cabaretier, en wel op maandag 8 en dinsdag 9 oktober.

Dat meldde de website van het beroemde theater uit Amsterdam vandaag.
Maassen, die alweer bijna 20 jaar in het vak zit, geldt voor vele als een van de beste cabaretiers van de laatste 10 jaar. Hij wordt daarom niet voor niets regelmatig in een adem genoemd met Youp van ’t Hek, Freek de Jonge en Hans Teeuwen.
Daarbij won hij in 2006 ook nog eens de Prins Bernhard Cultuurfonds Theaterprijs voor zijn werk.

Momenteel is de 45-jarige Brabander door Nederland aan het touren met ‘Met Alle Respect’, zijn nieuwste theatervoorstelling.

Alle voorstellingen hiervan waren binnen enkele uren uitverkocht en vele recensenten zijn lovend over zijn voorstellingen, mede dankzij dit enorme succes is zijn tour daarom verlengd en zal de van oorsprong Oegstgeestenaar in oktober nog 2 keer terugkomen naar Carré.

Kaarten voor beide shows zijn vanaf woensdag 28 maart 10.00 beschikbaar via de website.
De kans is vrij aannemelijk dat ook deze shows binnen enkele minuten uitverkopen. Dus mocht jij naast het net vissen, zoek dan via deze vergelijkingssite eens naar Theo Maassen Tickets, hiermee vind jij een overzicht van de goedkoopste ticketdeals voor al zijn voorstellingen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws