Theo Maassen zet vrouw uit de zaal vanwege haar lach

Geschreven door op 15 september 2016 om 13:50
Theo Maassen - Fotograaf Henck van Dijck (Wikimedia Commons)

De zaal uitgezet worden omdat je irritant lacht? Dat gebeurde een vrouw bij een show van Theo Maassen in het Parktheater in Eindhoven.

Theo Maassen

Theo Maassen – Fotograaf: Henck van Dijck (Wikimedia Commons)

Wat irritant

Theo Maassen is na 3 jaar weer op het podium te vinden. In 2016 en 2017 staat de cabaretier op de planken met zijn show Van kwaad tot erger.Veel bezoekers van de show hadden last van de vrouw. Ook op Twitter werd er volop getweet over de lach. Ze lachte irritant, te hard en op de verkeerde momenten. De bezoekers dienden verschillende klachten in. Aan de hand van deze klachten is de vrouw de zaal uit gezet.

Eerder gebeurde er al iets soortgelijks bij een show van Jochem Meyer. In het Rotterdamse luxor theater werd de toen 59-jarige Henk Marijs uit de zaal gezet vanwege zijn bulderende lach, daardoor kon de cabaretier zich niet concentreren. Extra wrang voor de man, want eerder werd zijn lach nog uitgeroepen tot leukste lach van Nederland.

Theo Maassen show missen

“In goed overleg is dit besloten om de rust in de zaal te behouden. Met de persoon in kwestie is ook alles opgelost,” zegt het theater op Twitter. De vrouw heeft het geld voor haar kaartje teruggestort gekregen. Het is nog nooit gebeurd dat er iemand uit de zaal van het Parktheater is gezet vanwege een irritante lach.

 

Bron: Metronieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Cabaret en Comedy · Nieuws · Theo Maassen Nieuws