Jochem Myjer zet man met irritante lach de zaal uit

Geschreven door op 9 juni 2015 om 12:21

In april werd de lach van Henk Marijs door Q-music uitgeroepen tot de aller-leukste lach van Nederland. Hij won daarmee twee kaartjes voor de show van Jochem Myjer.

HENK EN ZIJN HUMOR

Henk Marijs ging met zijn dochter, Marieke, naar de show van Jochem Myjer: Even Geduld AUB. Henk had kaartjes voor de show gewonnen van Q-music vanwege zijn leuke lach. Hij is niet alleen in het bezit van een leuke lach, maar ook van een flinke dosis humor. Het was dus ook niet gek dat hij tijdens de show van Jochem Myjer continue in de lach schoot. Jochem raakte compleet van zijn apropos. Een medewerker van het theater kwam vertellen dat Jochem in het eerste deel van de voorstelling ernstige concentratieproblemen had gekregen door de superharde lach. De Vlissingse visboer heeft toen direct, ietwat geschrokken, samen met zijn dochter de zaal verlaten.

DE ZAAL VERLATEN

De twee mochten het tweede gedeelte van de show op gepaste afstand in de foyer, op een beeldscherm, verder kijken. “Ik heb een paar biertjes van het huis gekregen en na afloop kwam Jochem nog even gezellig bij ons langs. Hij was niet boos en moest er achteraf zelf ook om lachen. Hij vertelde dat hij nooit had verwacht dat hij door mij totaal uit zijn concentratie zou raken”, vertelt Henk. Hij begreep overigens heel goed waarom hij de zaal moest verlaten, er zitten toch 1500 betalende mensen in zo’n zaal. Zijn dochter had hem vooraf nog gewaarschuwd maar hij kon zijn lach echt niet inhouden. “Als Jochem een keer in Vlissingen is, dan komt hij bij de kraam maar een gratis visje scoren. Kunnen we er samen nog eens hartelijk om lachen”, zegt de Vlissingse visboer.

NIET DE EERSTE KEER

Henk werd al eens eerder bij voorstellingen weggestuurd. “Meestal neem ik een zakdoek mee waarin ik mijn oncontroleerbare gebulder kan temmen. Maar bij een show van Jochem werkt ook dat niet meer. M’n vette lach denderde er keihard doorheen.”

Q-music fragment

JOCHEM: IK BEN GEEN ARROGANTE KLOOTZAK

Jochem vervolgt: “Het was een bizarre situatie. Ik stond voor 1500 man en na twee minuten hoor ik de lach van die man. En de zaal ook. Dat is een tijd leuk, maar op een gegeven moment gaan mensen zich ergeren.” Volgens Jochem is het allemaal goed gegaan tussen hem en de man. “I heb hem gesproken en gezegd dat ik niet boos op hem ben. Hij zei dat hij nog op een tweede scherm heeft meegekeken en lekker heeft door gelachen. Het is gewoon een beslissing voor de andere mensen in de zaal geweest.”

Kaarten voor Jochem Myjer

De show van Jochem Myjer ‘Even geduld AUB’ draait momenteel nog t/m november. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Jochem Myer of op de website van Topticketshop.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jochem Myjer Nieuws · Musicals en Theater · Nieuws · WTF