Extra concert voor The Script in de Ziggo Dome

Geschreven door op 26 september 2014 om 10:52
The Script, Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped (CC BY-NC-ND 2.0)

The Script geeft een extra concert in de Ziggo Dome, op 21 maart. De andere show, die op 20 maart gepland staat, was vanochtend binnen 20 minuten geheel uitverkocht.

Vorig jaar speelde The Script ook al in Nederland en ook toen was de Ziggo Dome daarvoor de locatie. Eerder deze maand speelde de band ook al in Paradiso. Dat concert was toen binnen enkele minuten uitverkocht.

Kaartverkoop The Script

De voorverkoop voor de tweede show van The Script in de Ziggo Dome volgende week is reeds gestart en verloopt via de websites van Ticketmaster en Mojo Concerts. De prijs van de kaarten varieert tussen 32 euro voor derde rang en 39 euro voor de eerste rang. Is het concert uitverkocht, maar wil je er toch graag bij zijn. Dan kan je vaak nog terecht bij een secundaire ticketshop. Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

The Script

The Script

Sinds hun oprichting in 2001 heeft The Script veel succes behaald. De Ierse Band, bestaande uit Danny O’ Donaghue, Mark Sheehan en Glen Power, verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen albums. Ze hebben drie albums uitgebracht en al deze albums hebben de multi-platina status toegekend gekregen.

Kort geleden kondigde The Script een vierde album aan, genaamd No Sound Without Silence, die vorige week uitgekomen is. Superheroes, de eerste single van dit nieuwe album, is inmiddels al een hit over de hele wereld.

Tip: Het album No Sound Without Silence is verkrijgbaar via bol.com.

Beluister hieronder de wereldwijde hit Superheroes.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · The Script Nieuws