The Script geeft in maart 2020 twee shows in Ziggo Dome

Geschreven door op 11 oktober 2019 om 9:59
The script naar zigo dome, The Script Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped (CC BY-NC-ND 2.0)

Goed nieuws voor fans van The Script! De populaire Ierse band geeft in maart volgend jaar twee concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome.

UPDATE: In verband met het coronavirus zijn de concerten van The Script in de Ziggo Dome verplaatst. De shows worden op 16 en 17 juni 2020 ingehaald.

The Script voor twee shows naar Ziggo Dome

The Script komt naar Nederland! Danny O’Donoghue en co. reizen in februari en maart 2020 door heel Europa met hun nieuwe ‘Sunsets & Full Moons 2020’ tour en sluiten deze tour af met maar liefst twee shows in de Ziggo Dome. De Ierse rockband betreedt het Amsterdamse podium allereerst op vrijdag 20 maart 2020. Een dag later, op zaterdag 21 maart 2020, geeft de band zijn tweede show in de hoofdstad.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 18 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.