Primus in juni voor exclusieve show naar Nederland!

Geschreven door op 10 januari 2017 om 10:43
Shafiq Husayn Taio Cruz, Holland, The Afghan Whigs, Broken Social Scene, Primus, The Mouse Outfit, Saul Williams, Vanessa Carlton, Alessia Cara, Tame Impala, The Voice Kids, Microfoon - Fotocredits drestwn - CC Flickr (CC BY 2.0) - comedy, cabaret, rap stijlen

Goed nieuws voor alle fans van Primus! De band komt op woensdag 14 juni naar het Tilburgse poppodium 013!

Primus concert

Primus is een rockband afkomstig uit Amerika. Rock, metal en funk zijn invloeden waar de band gebruik van maakt. Bij het grote publiek is de band onder andere bekend van de titelsong van de successerie South Park.

De band staat ook wel bekend als een van de vreemdste bands ooit. Hoewel dit niets negatiefs is, want de band zorgt voor geniale en spectaculaire live-optredens. In juni 2015 stonden de heren nog op het podium in TivoliVredenburg in Utrecht. Twee jaar later komt de band weer terug naar Nederland! Op 14 juni geven ze een exclusieve show in de 013 in Tilburg!

Tickets

De kaarten voor het exclusieve concert gaan zaterdag 14 januari om 10:00 in de verkoop. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de onderstaande verkooppunten:

Primair:

Primus tickets

Secundair:

Primus tickets

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...