Extra concert The Sisters Of Mercy in Ancienne Belgique

Geschreven door op 7 januari 2016 om 12:32

De Britse gothic rockband The Sisters Of Mercy krijgen een extra show in Ancienne Belgique. De eerste show raakte compleet uitverkocht!

Tickets The Sisters Of Mercy

De destijds grensverleggende muziek van The Sisters Of Mercy blijkt vandaag de dag nog steeds een groot succes in België. Het concert van de groep op 20 maart in Ancienne Belgique is compleet uitverkocht!

Gelukkig is er goed nieuws voor de echte fans, er is namelijk een extra concert aangekondigd! Het extra concert vindt ook plaats in concertzaal Ancienne Belgique op maandag 21 maart 2016. Wie er bij wil zijn moet snel zijn: de verkoop van de tickets voor het concert begint morgenochtend om 11:00 uur!

Ook geeft de band een concert in 013 Tilburg op vrijdag 18 maart. Mocht het dus niet meer lukken in België kan je het altijd nog proberen in Tilburg!

Grensverleggend

The Sisters Of Mercy waren in de jaren 80 een van de eerste bands die een drumcomputer gebruikten. Doktor Avalanche verzorgt al jaren de drumbeats voor de groep. Nummers als This Corrosion, Lucretia My Reflection en natuurlijk Temple Of Love werden hits en blijken ook nu nog steeds niets aan kracht te hebben ingeleverd.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.