Weezer komt naar Heineken Music Hall Amsterdam

Geschreven door op 15 januari 2016 om 10:58

Alternatieve rockband Weezer uit Los Angeles komt dit jaar in april naar de Heineken Music Hall! De band speelde vijftien jaar geleden voor het laatst in Nederland.

Weezer tickets

Amerikaanse alternatieve rockband Weezer staat op vrijdag 8 april in de Heineken Music Hall Amsterdam! De show staat in het teken van het nieuwste studioalbum van de groep, wat vanaf 1 april in de schappen ligt. De voorverkoop van de tickets voor Weezer in de Heineken Music Hall begint aanstaande maandag 18 januari om 10:00 uur. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Het is ruim vijftien jaar geleden dat de band voor het laatst in Nederland stond, de vraag naar kaarten is daarom hoogstwaarschijnlijk enorm. Wees er dus op tijd bij!

The White Album

In april verschijnt het tiende studioalbum van de Amerikaanse rockgroep. Het nieuwe titelloze album wordt nu al beschouwd als The White Album. Het album bevat onder andere singles die vorig jaar al uitgebracht werden.

In 1994 kwam Weezer met hun debuutalbum, die beter bekend staat als The Blue Album. Het album heeft in Amerika de status van driemaal platina bereikt. In 2008 scoorde de band nog een top 20-hit in Amerika met het nummer Pork And Beans. Wordt dit album ook weer een succes?

 

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.