‘Diverse bronnen bevestigen tragische zelfmoord Avicii’

Geschreven door op 1 mei 2018 om 13:37
nummer 1-hits, jaaroverzicht, muziekdocumentaires Avicii - Fotocredits The Perfect World Foundation (Wikimedia Commons)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Avicii zichzelf van het leven heeft beroofd. Hoewel er nog altijd geen officieel statement over de doodsoorzaak naar buiten is gebracht, claimt het Amerikaanse ‘TMZ’ dat diverse bronnen de zelfmoord hebben bevestigd.

‘Doodsoorzaak Avicii onthuld’

De volledige muziekwereld werd op 20 april opgeschrikt door het heftige nieuws over het overlijden van Avicii. De Zweedse dj werd dood gevonden in de Omaanse hoofdstad Masqat. Tot nog toe is er nog altijd geen officieel bericht over de doodsoorzaak naar buiten gekomen. Toch hintte de familie van Tim Bergling, zoals de dj daadwerkelijk heette, in een eerder statement al naar zelfmoord. Die doodsoorzaak is nu door diverse ‘welingelichte bronnen’ bevestigd, aldus het Amerikaanse roddelmedium TMZ.

“Hij kon niet langer doorgaan”

De familie van Avicii deelde op 26 april een statement waar het in stelde dat de top-dj ‘niet langer door kon gaan’: “Hij worstelde met gedachten over betekenis, het leven en geluk. Hij kon niet langer doorgaan. Hij wilde rust vinden.”

Of de familie hiermee bedoelde dat Bergling zichzelf van het leven heeft beroofd, is nooit bevestigd. TMZ meldt nu desondanks toch dat diverse bronnen die dichtbij de dj zouden staan, zijn zelfmoord hebben bevestigd. De dj zou zichzelf met een glasscherf van het leven hebben beroofd.

 

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Avicii Nieuws · Nieuws