Bouke & ElvisMatters: The Comeback Special 27 oktober in Markant Uden

Geschreven door op 5 oktober 2018 om 19:21
Bouke & ElvisMatters - Fotograaf Ron Rutten (Markant Uden)

Het is 1968. Elvis Presley heeft jaren niet op het podium gestaan, heeft tot zijn grote ongenoegen in tientallen (vreselijke) films gespeeld. En nu krijgt hij de kans om zijn eigen tv-special op te nemen. En dat doet hij. En hoe. In een heuse ‘MTV Unplugged avant-la-lettre’ speelt hij de voegen uit de muren. Sterk bij stem, enorm lekker in zijn vel en met een dosis humor en charisma waar je U (ja, met een hoofdletter) tegen zegt. Elvis was terug!

Bouke & ElvisMatters naar Markant Uden

En dit jaar is het 50 jaar geleden dat deze werd opgenomen en uitgezonden. En om dat te vieren, brengen Bouke en ElvisMatters alle songs die Elvis zong tijdens zijn bejubelde comeback, in een avond om in te lijsten.

Bouke

Zanger Bouke Scholten is er niet zomaar een. Een gouden stem, een krachtige performance en een podiumaanwezigheid van heb ik jou daar. Dit alles bracht hem al tot 2x toe naar Graceland, het landgoed van Elvis Presley. Vorig jaar nog trad hij daar op – op uitnodiging van Elvis Presley Enterprise – tijdens de herdenking van de 40e sterfdag ‘The King’.

Bouke & ElvisMatters - Fotograaf Ron Rutten (Markant Uden)

Bouke & ElvisMatters – Fotograaf Ron Rutten (Markant Uden)

De avond

Dus kom op 27 oktober 2018 naar Uden en geniet in de concertzaal van Markant Uden van de oerstrakke klanken van begeleidingsband ElvisMatters en droom weg bij de geweldige stem van Bouke. Jailhouse Rock, Love me tender en Blue suede shoes. Deze en veel andere hits en minder bekende pareltjes zullen de revue passeren tijdens deze fantastische Elvis tribute.

Concertkaarten

Tickets voor Elvis, The Comeback, 50 Years After met Bouke & ElvisMatters kosten zo’n € 30,- en zijn online te koop via de website van Markant Uden.

 

Bron: Markant Uden

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.