Death-doomband Paradise Lost aankomend najaar naar Nederland

Geschreven door op 26 mei 2017 om 10:24
Paradise Lost - Foto Malgorzata Milaszewska (WIkimedia)

Een van de grootste doom/death-metalbands ter wereld komt naar Nederland! In november staat Paradise Lost op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht en 013, Tilburg.

Paradise Lost naar 013

Liefhebbers van doom- en deathmetal kunnen aankomend najaar terecht in poppodium 013 en TivoliVredenburg! Op maandag 6 november staat Paradise Lost, één van de ‘Grote Drie’ van de doom/death-metal, in het Utrechtse poppodium. Een dag later, op 7 november, komen de rockers naar 013 Tilburg. De Britse band neemt de bands Pallbearer en Sinistro mee als support.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor de knallende show start op woensdag 31 mei. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Medusa’

De Britse band rond frontman Nick Holmes werd in 1988 opgericht en groeide uit tot een van de grondleggers van het doom- en deathgenre, samen met de bands Anathema en My Dying Bride. De drie bands vormen samen de ‘Grote Drie’ van de metalstroming.

In haar lange carrière bracht de band maar liefst veertien albums uit, waaronder de iconische plaat ‘Gothic’. In 2017 moet de nieuwste plaat van de heren verschijnen, getiteld ‘Medusa’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.