Liam Gallagher komt met single

Geschreven door op 18 maart 2010 om 21:55
Liam Gallagher - Fotograaf: Stefan Brending - Wikimedia Commons Publiek Domein

Het gaat goed met Liam Gallaghers kledinglabel Pretty Green. Binnenkort gaat hij weer uitbreiden en ook kleding voor vrouwen ontwerpen.

Oasis mag dan niet meer zijn dankzij het opstappen van broerlief Noel, maar muziek maakt Liam zeker nog wel. In een interview met het Japanse tijdschift Asahi heeft hij gezegd dat de debuutsingle van zijn post-Oasis project in oktober uitkomt. Ook vertelt hij dat ze al genoeg demo’s hebben voor een compleet album en dat zal in 2011 volgen.

Hoe het project heet, is nog steeds niet duidelijk. Net als wie er nu precies in zitten. Oud Oasis bandleden Gem Archer, Andy Bell en drummer Chris Sharrock doen in elk geval wel mee. We wachten maar af tot oktober….

Ondertussen blijft ook Noel bezig. Hij is vandaag voor het eerst publiekelijk te zien, en wel in de reclame van Adidas. In de video zie je hem gitaar spelen (rond de 27 sec verschijnt hij). Behalve Noel zitten ook Snoop Dogg, Ian Brown, N-Dubz, David Beckham en Agyness Deyn in de reclame.

Bron: MetMichiel.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Liam Gallagher Nieuws · Nieuws