John Fogerty Ziggo Dome Amsterdam 2012 Tickets

Geschreven door op 13 maart 2012 om 11:24
John Fogerty - Foto: ceedub13 - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

De bekende zanger en oud CCR-frontman John Fogerty komt weer naar Nederland! Op 13 juli aanstaande zal de zanger een concert geven in de Ziggo Dome Amsterdam.

John Fogerty tickets 2012

Dat meldt de officiële website van de rocker vandaag. De inmiddels 66-jarige zanger, die beroemd werd met zijn rockband Creedence Clearwater Revival met hits als ‘I Put A Spell On You’ en ‘Suzie Q’, brak in de jaren 60 en 70 door.

Maar al in 1972 viel de band uiteen en gingen de bandleden solo door, nu doet de zanger en frontman in 2012 weer een volledige wereldtournee!
Gister werd al bekend gemaakt dat de Amerikaanse singer-songwriter ook al naar Blues Peer Festival in België komt, 2 dagen later op 15 juli.
Fogerty stond eerder al Nederland op o.a. het Bospop Festival in Weert.

De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 24 maart a.s. via Live Nation, kaartjes kosten, afhankelijk van de plek, tussen de 56 en 59 euro.
Is het uitverkocht en jij wilt erbij zijn? Geen nood, zoek dan naar John Fogerty Tickets. Via deze site koop je hiermee alsnog een origineel kaartje!

Bron: Johnfogerty.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·