Eddie Vedder Carré 2012 Tickets

Geschreven door op 12 maart 2012 om 21:58
Eddie Vedder (Pearl Jam) - Foto Michele Boccamazzo (Flickr, CC BY 2.0)

Zanger en Pearl Jam-frontman Eddie Vedder komt solo naar Nederland toe. Op 25 en 26 juli staat de zanger in Koninklijk Carré Amsterdam voor 2 optredens.

Dat meldde de officiële website van het theater vandaag. Vedder, die naast zijn werk met zijn band ook het solo goed doet, presenteert hiermee zijn meest recente solo-album, ‘Ukulele Songs’, wat afgelopen jaar uitkwam.
Zijn eerste solo album gold naast de soundtrack voor de gelijknamige film ‘Into The Wild’ ook als een hoogtepunt in zijn carrière, en laat de wat ingetogen kant van de zanger uit Illinois zien.

Naast 2 optredens in Amsterdam houdt de Amerikaanse singer-songwriter er een bescheiden tourschema aan over; overige optredens van de artiest in Europa zijn alleen nog maar in Londen, Manchester en in Portugal. Dit is dus een vrij exclusieve kans om de zanger in levende lijven in intieme setting te kunnen aanschouwen!

Vedder staat overigens exact een maand eerder ook al in ons land, hij doet dan de Ziggo Dome aan met zijn band Pearl Jam, dit concert is helaas al volledig uitverkocht, maar door te zoeken naar Pearl Jam Tickets vind jij hier nog wel genoeg kaarten voor.

De kaartverkoop voor beide concerten van Eddie zelf op 25 en 26 juli start a.s. vrijdag 23 maart via Live Nation. De prijzen van de kaarten liggen, afhankelijk van de plek in de zaal, tussen de 85 en 100 euro.

Mocht het uitverkopen, zoek dan naar Eddie Vedder Tickets via deze website, hiermee ben je verzekerd van een 100% echt kaartje.

Eddie Vedder – Rise:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Responsive Menu
Add more content here...