Justin Bieber krijgt cadeau van 14 miljoen

Geschreven door op 2 maart 2012 om 11:03
Justin Bieber - Foto: (Flickr) Disney | ABC Television Group (licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/ (CC BY-ND 2.0)

Justin Bieber heeft voor zijn 18e verjaardag cadeau’s van 14 miljoen aan zichzelf gegeven. De jonge Canadese popster heeft zijn verjaardag uitbundig gevierd.

Gisteren vierde de getalenteerde zanger zijn 18e verjaardag. In de middag ging hij onder andere parachutespringen, daarna ging hij uiteten in een chique restaurant en maakte het af met een birthday bash.

Bieber meldt dat hij twee enorme grote en dure herenhuizen wilt kopen voor zijn verjaardag. Justin wilt één huis voor zichzelf en de ander wilt hij graag als cadeau doen voor zijn moeder.

De entertainment website TMZ meldt dat Bieber drie woningen heeft bekeken. Twee waren er in Calabasas, Calafornië, hier hebben onder andere de Kardashians en Britney Spears een woning. Daarnaast is Bieber ook geïnteresseerd in een huis in Hollywood waar Ashton Kutcher momenteel woont. De huizen die Bieber wilt kopen liggen rond het bedrag van 6 tot 10 miljoen dollar.

Justin Bieber ft. Jaden Smith – Never Say Never

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws