Singer-songwriter Jeremy Loops deze zomer terug in Nederland!

Geschreven door op 22 februari 2017 om 14:12
Jeremy Loops - Foto: Steven Pisano | Flickr (CC BY 2.0)

Singer-songwriter Jeremy Loops komt weer naar Nederland! De Zuid-Afrikaanse zanger is deze zomer op het podium van Woodstock69 en De Oosterpoort te bewonderen!

Jeremy Loops naar Nederland

Zuid-Afrikaanse folksinger Jeremy Loops komt deze zomer terug naar Nederland! De veelzijdige zanger stond vorig jaar oktober al in meerdere Nederlandse zalen. Deze zomer staat Loops in Groningen en Bloemendaal. De singer-songwriter staat op 4 juli op het podium van Woodstock69. Op 6 juli speelt hij in De Oosterpoort.

Kaarten voor de show

Tickets voor beide concerten gaan op 24 februari in de verkoop. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Tickets

Secundair:

Tickets

One-man-band

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter voer twee jaar lang op een jacht over de wereld. Hierop leerde hij, bij gebrek aan instrumenten, veel geluiden uit zijn looppedaal te toveren. Zo speelt Loops onder andere gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox. Met behulp van zijn looppedaal vormt Loops zijn instrumenten om tot een massief geheel.

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.