Jeremy Loops voor concerten naar Paradiso en Effenaar

Geschreven door op 17 maart 2016 om 19:15
Jeremy Loops - Foto: Steven Pisano | Flickr (CC BY 2.0)

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Jeremy Loops komt voor twee concerten naar Nederland! De veelzijdige artiest staat dit jaar in de Effenaar en Paradiso.

UPDATE: Jeremy Loops geeft een derde Nederlandse show in Utrecht! Op dinsdag 25 oktober staat de singer-songwriter in de Ronda van TivoliVredenburg. De voorverkoop begint op 15 juli om 12:00 uur. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.
Jeremy Loops - Foto: Steven Pisano | Flickr

Jeremy Loops – Foto: Steven Pisano | Flickr

Jeremy Loops naar Nederland

De veelzijdige Zuid-Afrikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist Jeremy Loops komt voor twee concerten naar Nederland! De artiest staat op vrijdag 28 oktober in de Effenaar Eindhoven en op zondag 30 oktober in de grote zaal van Paradiso Amsterdam.

Kaarten voor beide concerten gaan vrijdag 18 maart vanaf 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop. De tickets kan je bemachtigen via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Trading Change

Hij trad onlangs op voor een uitverkochte Melkweg en heeft momenteel veel succes met zijn album Trading Change en bijbehorende single Down South. Jeremy Loops’ muziek is een verzameling van geluiden die hij creëert met zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox, die via looppedalen worden vervormd en gevuld tot een massief geheel.

Voor liefhebbers van gelaagde songs, improvisatie en veel publieksinteractie is een show van Loops een ware must see!

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.