Paul McCartney mogelijk headliner op Pinkpop 2016

Geschreven door op 28 januari 2016 om 12:36
Paul McCartney - Foto: Oli Gill - Wikimedia Commons

Er ontstaan steeds meer geruchten op internet dat Pinkpop-organisator Jan Smeets een headliner van wereldformaat heeft weten te strikken. Het zou gaan om de legendarische Paul McCartney.

 

Paul McCartney op Pinkpop

De geruchtenmolen over mogelijke kandidaten voor de alweer 47e editie van Pinkpop draait op volle toeren! Zo werd er eerder gespeculeerd over Bruce Springsteen als mogelijke headliner, maar nu is Paul McCartney het gesprek van de dag.

Smeets schijnt vorig jaar ook al bij McCartney aangeklopt te hebben toen de Foo Fighters hun optredens moesten annuleren. Een show van de ex-Beatle was toen niet mogelijk, maar dit jaar loopt het misschien wel anders. De Nederlandse Beatlesfanclub schijnt een bron te hebben die beweert dat er ‘ene Paul naar Pinkpop komt’.

Paul McCartney

Paul McCartney is vooral bekend als bassist, pianist, gitarist, zanger en songwriter van The Beatles. McCartney werd over het algemeen gezien als de knapste van de vier Beatles en had dan ook de grootste vrouwelijke aanhang. Nadat de Beatles in 1970 stopten, begon McCartney onmiddellijk aan zijn solocarrière. Hij bracht het album McCartney uit met waarop Maybe I’m Amazed staat.

Op 24 januari 2015 verscheen een project met zangeres Rihanna en Kanye West. De single FourFiveSeconds werd meteen uitgeroepen tot alarmschijf en op 3FM tot Megahit.

 

Bron: Telegraaf

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.