Novastar in mei 2019 naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 23 november 2018 om 13:16
Novastar - Screenshot Youtube

Goed nieuws voor fans van Novastar! In mei 2019 geeft de Nederlandse singer-songwriter optredens in onder andere Metropool Hengelo, Oosterpoort Groningen en Melkweg Amsterdam.

Novastar tour

Novastar geeft in het voorjaar van 2019 meerdere concerten in Nederland. De artiest trapt zijn concertreeks af in het Paard te Den Haag en trekt vervolgens nog door naar de volgende locaties:

Concertkaarten

De kaartverkoop van de tour begint op dinsdag 27 november 2018 om 10:00 uur via Ticketmaster en de websites van de desbetreffende poppodia.

image

In The Light Of The Cold Monday

In The Light Of The Cold Mondayis de meest recente plaat van de singer-songwriter. Het album kwam uit in oktober 2018 en is de vijfde plaat van de Nederlandse artiest.

Het album is opgenomen in Brighton, Engeland en is volgens Joost, zijn echte naam, zeer vergelijkbaar met zijn debuutalbum. “Ik heb de indruk dat ‘In The Cold Light Of Monday’ het dichtst aanleunt bij mijn allereerste album. Het lijkt er een soort vervolg op, maar dan met de ervaring die ik inmiddels heb,” zegt de artiest op Bol.com.

Beluister hier de nieuwe plaat:

 

Bronnen: Spotify, Ticketmaster, novastar-music

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.