BJ The Chicago Kid voor een concert naar Amsterdam

Geschreven door op 18 mei 2016 om 12:49
BJ The Chicago Kid - Fotocredits Fuseboxradio - CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

R &B en soulartiest BJ The Chicago Kid komt naar Nederland! De Amerikaanse zanger treedt in oktober op in Paradiso Amsterdam.

BJ The Chicago Kid concert

BJ The Chicago Kid geeft een show in Nederland! Op vrijdag 7 oktober treedt hij op in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam.

BJ The Chicago Kid tickets

Tickets voor het concert zijn reeds beschikbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

The Chicago Kid

Bryan James Sledge is met 31 jaar allang geen kind meer en dat is ook te horen in zijn muziek. Zijn charmerende stem palmt je in van begin tot einde.

Op 19-jarige leeftijd begint hij zijn carrière als achtergrondzanger voor het Amerikaanse gospel duo Mary Mary. Sledge heeft daarna zijn cv uitgebreid door te werken met Stevie Wonder en Kanye West. Ook heeft BJ veel nummers geschreven voor R&B en gospelartiesten zoals Joe en Lalath Hathaway.

Sinds 2012 staat de zanger zelf in de spotlights. Hij heeft dat jaar zijn eerste studioalbum zelfstandig uitgebracht. Zo is BJ opgemerkt door platenmaatschappij Motown. In februari 2016 brengt de artiest dan eindelijk zijn album ‘In My Mind’ uit waaraan hij gewerkt heeft met artiesten waaronder Kendrick Lamar, Big K.R.I.T. en Chance The Rapper.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.