Ook leden Korn en SOAD aanwezig bij herdenkingsconcert Chester Bennington

Geschreven door op 22 september 2017 om 9:50
Chester Bennington (Linkin Park) - Foto door: Ben Houdijk (Wikimedia Commons, license: CC BY-SA 4.0)

Nog meer artiesten hebben hun aanwezigheid bij het herdenkingsconcert voor Chester Bennington bevestigd. Het bijzondere concert ter nagedachtenis aan de overleden Linkin Park-frontman vindt op 27 oktober plaats.

Ook leden System of a Down en Korn aanwezig bij herdenkingsconcert

Langzaam maar zeker worden er steeds meer namen van gastartiesten bekendgemaakt die aanwezig zullen zijn bij het herdenkingsconcert voor de overleden Linkin Park-frontman Chester Bennington. Eerder werd al onthuld dat bandleden van onder andere Avenged Sevenfold, Blink-182 en Bring Me The Horizon het podium betreden tijdens de bijzondere show.

Inmiddels hebben nog meer artiesten hun aanwezigheid bevestigd. Zo zullen ook Korn-zanger Jonathan Davis en System of a Down-bandleden Daron Malakian, Shavo Odadjian en John Dolmayan het podium delen met de overgebleven leden van Linkin Park.

Benefietshow voor Chester Bennington

Het bijzondere concert ter nagedachtenis aan de overleden zanger vindt op 27 oktober plaats in de Hollywood Bowl in Los Angeles. De opbrengsten van de herdenkingsshow ter ere van de zanger gaan naar het One More Light fonds van Music for Relief, een goed doel dat Linkin Park in 2005 oprichtte.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...