Adam Levine scoort YouTube hit met imitaties

Geschreven door op 5 september 2014 om 14:15
Maroon 5, Adam Levine - Foto: Stephan Solo (Flickr: Focka, CC BY-ND 2.0)

Adam Levine, bekend van Maroon 5, blijkt talent te hebben voor het imiteren van bekende zangers. De video is een echte YouTube Hit! Bekijk de video hier!

Samen met Jimmy Fallon deed Adam Levine deze week een reeks indrukwekkende imitaties De leadzanger en gitarist van Maroon 5 was te gast bij ‘The Tonight Show’. Tijdens de show deed de zanger impressies van Frank Sinatra, Michael Jackson en Bob Dylan.

Het item ‘Wheel of Musical Impressions’ is onderdeel van de ‘Tonight Show’. Tijdens dit showonderdeel imiteren bekende artiesten hun collega’s uit de muziekscène.

Adam Levine YouTube Hit

Men is blijkbaar positief verrast door de imitatie skills van Levine. Het fragment uit de show is heeft in drie dagen tijd al 8 miljoen views gescoord. Een enorme YouTube hit dus!
Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de video hier:

YouTube player

Maroon 5 concert in Ziggo Dome

Adam Levine heeft als zanger van Maroon 5 een groot aantal pophits op zijn naam staan. In de bovenstaande video laat Adam Levine zich van een verassend veelzijdige kant zien.

Wil je hem live zien? Lavine komt op 3 juni 2015 met Maroon 5 naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets voor het concert van Maroon 5 zijn vandaag in de verkoop gegaan via de website van Ticketservice. Het concert staat in het teken van het nieuwe album V-Deluxe, dat in augustus dit jaar uitkwam. Naast nummers van het nieuwe album zullen de klassiekers tijdens het concert niet ontbreken.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Adam Levine Nieuws · Artiesten · Maroon 5 nieuws · Nieuws · Videos