Eerste gastartiesten herdenkingsconcert Chester Bennington onthuld

Geschreven door op 21 september 2017 om 21:08
Chester Bennington (Linkin Park) - Foto: Gansb (Wikimedia)

De eerste gastartiesten die zullen optreden bij het herdenkingsconcert ter ere van Chester Bennington zijn onthuld. De bijzondere show vindt op 27 oktober plaats in de Hollywood Bowl in Los Angeles.

Eerste gastartiesten herdenkingsconcert Chester Bennington bekend

Linkin Park kondigde onlangs een bijzonder benefietconcert aan ter herdenking van haar overleden frontman Chester Bennington. De band liet destijds weten dat verschillende gastartiesten bij de show aanwezig zullen zijn. Inmiddels zijn de eerste namen bekendgemaakt.

Zanger M. Shadows en gitarist Synyster Gates van metalband Avenged Sevenfold, zangeres Kiiara en Yellowcard-zanger/gitarist Ryan Key melden dat ze een optreden zullen verzorgen tijdens de bijzondere show. Ook rockband Blink-182 en Bring Me The Horizon-zanger Oliver Sykes betreden het podium in de Hollywood Bowl.

Chester Bennington

Op 20 juli werd de muziekwereld in rouw gedompeld door het overlijden van Linkin Park-zanger Chester Bennington. De 41-jarige zanger pleegde zelfmoord in zijn woning in Los Angeles. Vele andere grote artiesten en acts reageerden geschokt en betuigden massaal hun steun.

De opbrengsten van de herdenkingsshow ter ere van de zanger gaan naar het One More Light fonds van Music for Relief, een goed doel dat de band in 2005 oprichtte.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.