G-EAZY geeft concert in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 7 maart 2016 om 13:22

De Amerikaanse rapper G-EAZY komt naar TivoliVredenburg Utrecht voor een concert! De rapper staat in augustus in de Ronda zaal.

G-EAZY naar TivoliVredenburg

Amerikaanse rapper G-EAZY komt in augustus naar TivoliVredenburg Utrecht voor een concert in de Ronda zaal! Het concert vindt plaats op dinsdag 16 augustus en begint om 19:45 uur ’s avonds.

Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen vanaf aanstaande woensdag 9 maart om 10:00 uur ’s ochtends via de website van Ticketmaster.

Uitverkochte Melkweg

De rapper komt niet alleen naar Utrecht: hij staat dit jaar op 19 mei ook in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam! Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen voor dat evenement, kan je het altijd nog proberen bij het concert in Utrecht!

Gerald Earl Gillum

Gerald Earl Gillum, beter bekend onder zijn artiestennaam G-EAZY, staat ook wel bekend als “de James Dean van de hiphop”. Met zijn zwarte leren jas en glimmende vetkuif is de vergelijking te begrijpen, maar de teksten die uit zijn mond komen zijn helemaal van nu. Drank en drugs en vrouwen zijn de belangrijkste thema’s in zijn muziek en worden ontspannen gerapt over trap-achtige hiphopbeats met spaarzame pianoakkoorden en catchy refreinen.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.