Gwen Stefani en Pharrell Williams samen in studio

Geschreven door op 30 september 2014 om 10:28
Gwen Stefani - foto: Jelizen bron - Flickr (CC BY 2.5)

Gwen Stefani zal in de nabije toekomst een nieuwe soloalbum presenteren. Ze wordt daarbij ondersteund door hitmachine Pharrell Williams. 

Het album wordt haar derde soloalbum. De zangeres werkt al eerder samen met Pharrell Williams, toen ook voor albums. Het is dus niet geheel onlogisch om te concluderen dat de samenwerking goed verloopt. Dat vertelde haar manager tegen Billboard.

Binnenkort, waarschijnlijk volgende week, zal bekend worden wat de eerste single van het album is. Die single zal voor het eerst bij de Amerikaanse versie van The Voice te horen zijn, waar Gwen Stefani (en ook Pharrell Williams) als jurylid fungeert.

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Gwen Renée Stefani, zoals haar volledige naam luidt, is een Amerikaans rock-, pop -en dance-zangeres, songwriter,modeontwerpster en actrice. Stefani maakte haar debuut in 1992 als de leadzangeres van de band No Doubt. Het album Tragic Kingdom uit 1995, waar meer dan vijftien miljoen exemplaren van zijn verkocht,  maakte de band beroemd.

Vanaf 2004 begon ze ook aan haar solo-carrière. De laatste keer dat Stefani een solo-album maakte was in 2006, met het album The Sweet Escape. De zangeres zou tegelijk ook werken aan een nieuw album met No Doubt, in navolging van Push And Shove uit 2012.

Tip: Gwen Stefani’s meest recente solo-album, The Sweet Escape, is te bestellen bij bol.com.

Beluister hieronder live materiaal van Gwen Stefani, terwijl ze haar album The Sweet Escape  ter gehore brengt.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.