Lady Gaga wil kinderen

Geschreven door op 5 maart 2012 om 11:11
Lady Gaga - Fotocredits: Adrian Thomson (Flickr (CC BY 2.0))

De geruchten gaan dat Lady GaGa dit jaar nog kinderen wil krijgen. De popster zou samen met haar huidige vriend Taylor Kinney graag een gezin willen stichten.

Acteur Taylor is onder andere bekend door de tv-serie ‘The Vampire Diaries’ waarin hij Mason Lockwood speelt. Afgelopen zomer ontmoetten Lady GaGa en Taylor elkaar op de set van haar videoclip ‘You and I’.

De 25-jarige zangeres heeft de ouders van Taylor al ontmoet in Pennsylvania. De popster heeft het nieuws over haar kinderwens verteld aan de familie. Zowel de ouders van Taylor als GaGa zelf zijn er blij met het nieuws!

Lady GaGa is al druk bezig met het verzinnen van babynamen en schept op over hoe mooi hun kinderen zullen worden, aangezien Taylor zo knap is. Daarnaast meldt GaGa aan de Daily Star dat ze alles met Taylor wilt: liefde, huwelijk en een familie. Een familie stichten is voor de popster wel het belangrijkste van de drie.

Niet alleen is GaGa klaar voor het moederschap, haar vriend Taylor kan ook niet wachten om papa te worden.

Wat vindt jij mooie babynamen? Laat het ons weten!

Lady GaGa – You and I

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws · Roddels