Show soulzangeres Chaka Khan in Paradiso uitverkocht!

Geschreven door op 7 april 2017 om 13:39
Chaka Khan - Foto: Angela George - (Bron: Wikimedia Commons)

Kaarten voor de show van soulzangeres Chaka Khan zijn uitverkocht! De Amerikaanse singer-songwriter staat op maandag 17 juli in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam.

Chaka Khan in Paradiso uitverkocht

De show van zangeres Chaka Khan in Paradiso is uitverkocht! De Amerikaanse soulzangeres komt op maandag 17 juli naar het Amsterdamse poppodium. Tickets voor de show gingen op vrijdag 7 april in de verkoop en waren al na slechts enkele uren volledig uitverkocht.

Geen kaarten?

Heb jij geen kaarten kunnen bemachtigen? Dan hebben wij een aantal tips voor je, waardoor je er misschien toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster in de gaten houden! Wie weet worden er nog extra kaarten vrijgegeven, of wordt er een extra show aangekondigd.
  • Kijk op sites als Ticketswap en Marktplaats, of de Facebookpagina van het evenement. Mensen die toch niet kunnen, bieden hier vaak hun kaarten aan.
  • Check voor kaarten bij betrouwbare secundaire aanbieders! Je betaalt hier iets meer, maar je bent er gegarandeerd bij.
  • Ga op zoek naar winacties! Veel websites of radiostations houden regelmatig prijsvragen en andere winacties voor populaire concerten.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.