The Analogues in september 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 26 september 2019 om 11:01
The Analogues - Foto: Steven Lek (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

The Analogues keren in september 2020 terug in de Ziggo Dome! Na de show in de Amsterdamse concertzaal last de Beatles-tributeband een voorlopige pauze in.

UPDATE 1-10: The Analogues hebben een extra concert in de Ziggo Dome aangekondigd! De kaartverkoop voor de eerder aangekondigde show op vrijdag 11 september gaat als een speer en daarom heeft de band besloten om nog een show te spelen. Het eerbetoon aan The Beatles staat ook op zaterdag 12 september 2020 in de Ziggo Dome.

The Analogues terug naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor Beatles-fans! The Analogues, de wereldberoemde Beatles-tributeband, geeft volgend jaar opnieuw een grote show in de Ziggo Dome. Het concert in Amsterdam zal voorlopig de laatste kans zijn voor fans om het eerbetoon te aanschouwen: de band houdt het na de show voorlopig voor gezien.

Het nieuwe concert, dat de toepasselijke titel ‘Hello Goodbye’ heeft gekregen, vindt op vrijdag 11 september 2020 plaats.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

“Mission accomplished”

De tributeband laat in een post op Facebook weten dat het na de show in de Ziggo Dome een voorlopige pauze neemt. Het eerbetoon heeft inmiddels alle Beatles-albums live gespeeld en heeft daarmee zijn ‘missie volbracht’, zo laat het collectief in het statement weten:

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.