Beef met de fiscus

Geschreven door op 6 april 2011 om 11:02
Lil Wayne - Foto: RJ Shaughnessy (Publiek Domein) Wikimedia Commons



Het lijkt even niet voor de wind te gaan voor rapper Lil Wayne. Hij is net vrijgelaten uit de gevangenis, hij zat vast voor wapenbezit, en nu heeft hij alweer een ander probleem. Net zoals iedereen moet hij ook belasting betalen, hij kreeg een blauwe envelop binnen met de vraag of hij even 5,6 miljoen dollar wil aftikken….. Goedemorgen!

Op het moment is de rapper druk bezig met zijn comeback. Hij werkt aan een nieuwe tour en zijn single John ( If I Die Today ). Komende maand brengt Lil Wayne zijn nieuwe album – Carter IV – uit. Zijn producer Birdman heeft al laten weten dat het album een stuk rauwer zal gaan worden. Het lastigste was volgens hem een keuze maken uit de vele goede nummers. We zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Echt afhankelijk van het album om zijn belastingschuld te kunnen betalen is hij niet. In Miami staat zijn huis te koop voor net geen 13 miljoen dollar, meer dan genoeg dus om de fiscus tevreden te houden…

Lil Wayne – Lollipop

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lil Wayne Nieuws · Nieuws