Michelle Obama met boektour naar Amsterdamse Ziggo Dome

Geschreven door op 12 december 2018 om 11:08
Michelle Obama - Fotocredits: Joyce N. Boghosian, White House photographer - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Michelle Obama komt naar Nederland! De voormalig first lady komt ter gelegenheid van haar boek ‘Becoming‘ in april 2019 naar de Amsterdamse Ziggo Dome. 

Michelle Obama naar Ziggo Dome

Michelle Obama komt naar Amsterdam! Dit maakt Ticketmaster bekend op Twitter. Op woensdag 17 april 2019 staat de powervrouw op het podium van de Ziggo Dome. Hier geeft de Amerikaanse een lezing over haar recent uitgebrachte boek, ‘Becoming‘. Tijdens dit optreden deelt Obama niet alleen haar kijk op gebeurtenissen en ervaringen van haar jeugd, maar ook op haar tijd in het Witte Huis.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 december 2018 om 11:00 uur via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.


First Lady

Michelle beschrijft in haar boek ‘Becoming‘ de carrière van haar man Barack Obama en de beginjaren van haar huwelijk. Ook spreekt Mrs. Obama openlijk over de rol die zij speelde tijdens het presidentschap van haar echtgenoot.

Over haar boektour laat Obama het volgende weten: “Ik ben gevleid door alle reacties op de tour tot nu toe en de gigantische belangstelling van zo veel gemeenschappen die we dit jaar niet hebben kunnen bezoeken. Daarom ben ik zo blij dat we deze gesprekken kunnen uitbreiden en ze kunnen brengen naar nieuwe plekken en een nog groter publiek. Ik kan niet wachten om de discussies voort te zetten die zo veel voor mij, en hopelijk ook anderen, hebben betekend.”

 

Bron: Ziggo Dome, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.