Meat Loaf concert op 11 mei 2013 in IJsselhallen Zwolle

Geschreven door op 18 december 2012 om 16:56
Meat Loaf - Fotograaf Ben Sutherland - Flickr (CC BY 2.0)

De Amerikaanse zanger Meat Loaf geeft op 11 mei 2013 een concert in de IJsselhallen te Zwolle. Het concert maakt deel uit van zijn Bat Out of Hell Tour.

De 65-jarige Meat Loaf bracht in totaal drie keer een Bat Out Of Hell cd uit. De eerste keer was in 1977 en betekende direct zijn doorbraak, op dit album stond onder andere zijn enorme hit ‘Paradise By The Dashboard Light’ welke nog steeds hoog in de top2000 staat.

Deel twee van Bat Out Of Hell verscheen in 1993 en het derde deel zag in 2006 het levenslicht. De drie albums hebben hem vele hits opgeleverd waaronder ‘You Took the Words Right Out of My Mouth’ en ‘I’d Do Anything for Love’.

Meat Loaf begint in 2013 ook aan zijn Farewell Tour, deze heeft hij recent aangekondigd. De titel van de tour klopt, het zijn namelijk de laatste concerten die hij ooit gaat geven. De zanger wil na deze concerten nooit meer live gaan optreden. Marvin Lee Aday, de geboortenaam van de zanger, zei vijf jaar geleden al dat hij ging stoppen. Hij bleef echter optredens geven. Nu is het dan toch echt zover.

De show volgend jaar in Nederland is dus wellicht de laatste show die hij in ons land zal geven.

Kaarten voor het concert zijn vanaf zaterdag 22 december om 10u ’s ochtends te koop via Live Nation. Tickets kosten €52,50 per stuk.

Meat Loaf – Paradise by the Dashboard Light

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Meat Loaf Nieuws · Nieuws