Taylor Swift fans laten ratten achter in Kim Kardashian’s comments

Geschreven door op 6 december 2017 om 16:30
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Het was een tijdje rustig rondom de strijd tussen Taylor Swift en Kanye en Kim Kardashian West. Nu lijkt er echter weer drama aan te komen.

Taylor Swift fans vallen Kim Kardashian aan met ratten

Het leek even stil rondom de popprinses maar de ‘Swifties‘, zoals de following van Taylor genoemd wordt slaan weer toe! Kanye bracht eerder de videoclip voor het nummer ‘Famous‘ uit. In de muziekvideo werden wassen beelden van beroemdheden als, onder andere hemzelf, zijn vrouw Kim, Rihanna, Chris Brown, Donald Trump en ja, ook Taylor, naakt in één bed geplaatst.

Kim plaatste op 5 november het volgende kiekje, waarop Taylor te zien is, op haar Instagram pagina:

famous

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dit viel uiteraard niet goed bij Taylor’s fans, welke als tegenaanval massaal rat-emoji’s onder de foto plaatsten. Dit is niet iets nieuws; toen Swift betrapt werd op het liegen over toestemming geven van de zin ‘I feel like me and Taylor still might have sex, I made that bitch famous‘ plaatsten Kim’s aanhangers slang-emoji’s onder Taylor’s foto’s.

Dit werd zelfs zo erg dat de blonde zangeres haar Instagram pagina liet beheren en alle reacties met slang-emoji’s liet verwijderen.

Reputation

Het voorval heeft een grote rol gespeeld bij het produceren van ‘Reputation‘, het nieuwste album van de singer-songwriter. Ze besloot het beste van de situatie te maken en de plaat staat in het thema van slangen zoals in de videoclip van ‘Look What You Made Me Do‘ te zien is.

YouTube player

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.